مرغ گیاهی و خورشت قارچ
ساده ترین راه برای شام آن است که همه چیز را به پختن آهسته بسپارید و چند ساعت آن را فراموش کنید. و در آخر یه شام کامل و خوشمزه داشته باشید.
مواد لازم جهت آماده سازی
۷۰۰ گرم قارچ سفید
۴۵۰ گرم فیله مرغ خام
½ قاشق چای خوری ریحان خشک
½ قاشق چای خوری پونه خشک
¼ قاشق چای خوری آویشن خشک
۲ برگ ریحان خشک خرد نشده
۱ فنجان آب مرغ
نمک و فلفل برای چشیدن
۲ قاشق غذاخوری کره
¼ فنجان خامه
۸ برش گوشت قرمز، پخته و خرد شده
¼ فنجان جعفری تازه خرد شده
آماده سازی
۱. قارچها را بشویید من دوست دارم پایه فارچها را جدا کنم، ولی شما میتوانید جدا نکنید.
۲. قارچهای شسته شده رو در قابلمه بریزید.
۳. مرغها و تمامی سبزیهای خشک را به قارچها به همراه آب مرغ اضافه کنید.۳.۴ ساعت بگذارید روی شعله کم بپزد.
۴. دو قاشق کره و خامه را اضافه کنید در صورت نیاز نمک و فلفل نیز اضافه کنید.
۵. گوشت قرمز رو به همراه جعفری تازه به خورشت اضافه کنید.
خوشمزه میشود