دستور پخت مرغ طعم دار شده با سس کاری

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :

 ران مرغ  ۶ الی ۸ عدد
ماست ۲۰۰ گرم
کاری  ۲ قاشق غذاخوری
زیره (در صورت تمایل) ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
فلفل قرمز ۱ عدد
عسل نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری :

در ابتدا مرغ ها را با ماست، سیر، عسل و ادویه ها (فلفل، کاری، زیره و نمک) مزه دار کنید و اجازه بدهید به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند، سپس سینی فر را چرب کنید و در ظرف بچینید. در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰-۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ لی ۴۰ دقیقه بپزید. و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی شود، حتما امتحان کنید.

نکاتی برای تهیه مرغ طعم دار :

* اگر زیر موادتان را کاغذ روغنی قرار بدهید باعث می شود به ظرفتان نچسبد و خشک نشوند.

* اگر فر نداشتید می توانید آن را کباب کنید سرخ کردن باعث سفت شدن آن می شود.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *