صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت مرغ با کرم ترخون

دستور پخت مرغ با کرم ترخون

مرغ با کرم ترخون

سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ‌ها پخته و …

موادلازم:

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۴ عدد

پیاز ۱ عدد، خرد شده

سیر ۱ تا ۲ حبه، ریز یا رنده شده

قارچ ۲۰۰ گرم، ورقه شده

آب مرغ ۱ پیمانه

سس سفید ۱ پیمانه، رقیق

ترخون تازه ۱/۴ پیمانه، خرد شده

جعفری تازه خرد شده کمی

نمک و فلفل به مقدار لازم

ترخون و جعفری برای تزئین

اگر ترخون خشک بود ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحله ۱ – روغن را در تابه ریخته و سینه‌های بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای ۱۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغ‌ها طلایی شوند.

مرحله ۲ – حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به مرغ‌ها زمان پخت دهید، سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید.

مرحله ۳ – پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آن‌ها قهوه ای نشود.

مرحله ۴ – قارچ‌ها را به مخلوط پیاز افزوده و برای ۲ دقیقه تفت دهید، سپس مرغ‌ها را همراه با آب مرغ افزوده و برای ۱۰ دقیقه بپزید.

مرحله ۵ – سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ‌ها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *