صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت مرغ با سس قارچ و مریم گلی

دستور پخت مرغ با سس قارچ و مریم گلی

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی

آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای 4 نفر

کره 3 قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده  1/2 فنجان
 قارچ خرد شده  225 تا 280 گرم
 جعفری 1 قاشق چای خوری
 سرکه  1 فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود) 680 گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
خامه پر چرب 155 گرم

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.

سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.

    حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم.در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
    دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.

    مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
    میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --