صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت ماکارونی گوشت گوساله

دستور پخت ماکارونی گوشت گوساله

ماکارونی گوشت گوساله

مواد لازم :برای چهار نفر

روغن دو قاشق غذاخوري
سير ساطوري شده چهار حبه
پياز، ريز خرد شده يك عدد
استيك گوساله نازك خرد شده 500 گرم
ماكاروني آبكشي شده 250 گرم
سس سويا دو قاشق غذاخوري
جوانه لوبيا يا گندم 110 گرم
هويج خلالي نازك شده دو عدد
فلفل قرمز تند، حلقه شده دو عدد
پيازچه، درشت خرد شده دو شاخه
زيره نصف قاشق چايخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهیه :

روغن را در تابه حرارت دهيد، سير و پياز را در آن تفت دهيد تا طلايي شوند. زردچوبه، زيره، سس سويا و گوشت را درون تابه بريزيد و هم بزنيد.

در تابه را ببنديد تا گوشت با حرارت كم بپزد. اگر لازم بود كمي آب در آن بريزيد.

وقتي گوشت پخت و به روغن افتاد بقيه مواد را به آن اضافه و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند.

پنج دقيقه بعد غذا آماده است و مي‌توانيد آن را سرو كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --