طرز تهیه ماکارونی با سس بشامل و مرغ
ماکارونی با سس بشامل، نوعی غذای مغذی و خوشمزه با ظاهری وسوسه انگیز می باشد که با گوشت مرغ تهیه شده و میتواند برای کودکان غذایی مناسب باشد. در این مطلب با طرز تهیه ماکارونی با سس بشامل و مرغ آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
ماکارونی نوعی پاستا است که از زمان امپراطوری رم باستان در شکلهای متنوعی وجود داشته و هنوز هم به عنوان یکی از مواد مورد نیاز در دستورهای آشپزی به شمار میرود. با استفاده از ماکارونی میتوان به طبخ انواع گوناگونی از غذاها پرداخت. این ماده غذایی را میتوان تقریبا با همه مواد غذایی از گوشت گرفته تا ماهی، سبزیجات و میوهها مخلوط کرده و با سسهای گیاهی ساده سرو کرد. هیچ آشپزخانهای نیست که در آن ماکارونی خشک وجود نداشته باشد، چرا که مخلوطی از انواع ماکارونی و دیگر مواد غذایی را میتوان در عرض چند دقیقه به صورت غذایی خوشمزه و مقوی درآورد.
در تهیه و ساخت ماکارونی از آرد گندم استفاده میشود که شامل پروتئینها و کربوهیدراتها میباشد. ماکارونی غذای مناسبی برای رشد کودکان و نوجوانان است چرا که انرژی موجود در آن به آرامی آزاد میشود.
مواد لازم برای سس بشامل
شیر ۲.۵ پیمانه
کره ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کره را در یک ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامى آن گرفته شود.
سپس شیر و نمک و فلفل سیاه را کم کم اضافه کرده و مرتب مخلوط را هم بزنید تا مواد غلیظ شده و شروع به حباب زدن کند. سس را از روى حرارت برداشته و در کنار اجاق گاز خود قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سس بشامل و طرز تهیه
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
ماکارونی پیچ ۵۰۰ گرم
سینه مرغ چرخ کرده ۳۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزای رنده شده ۲ پیمانه
دستور تهیه:
پیاز را نگینى خرد کرده و در روغن مایع تفت دهید تا سبک شده و رنگ آن طلایی شود.
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده، چرخ کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا را به ترکیبات قبلی اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کرده و آب آن تبخیر شود.
رب گوجه فرنگى را اضافه کرده و تفت دهید.
ته گوجه فرنگىها را به شکل ضربدر برش داده و در آب جوش قرار دهید تا بتوانید به راحتى پوست آنها را بگیرید. سپس گوجه فرنگى و فلفل دلمه زرد و قرمز را نگینى خرد کرده و به مواد گوشتى اضافه کنید.
حرارت را ملایم کنید و زمان دهید تا مواد به روغن افتاده و آب آن تبخیر شود.
سیب زمینىها را پوست گرفته و به شکل نگینی کوچک برش بزنید. سپس در روغن مایع سرخ کنید.
در قابلمه مناسبى آب را جوش آورده و سپس ماکارونى پیچ و دو قاشق آب لیموى تازه را اضافه کرده و ماکارونى را بجوشانید تا نرم شود.
سپس ماکارونی را در صافى ریخته و آب سرد روى ماکارونى بریزید تا نشاسته اضافى ماکارونى خارج شود.
ماکارونى و سیب زمینى سرخ شده را مخلوط کرده و سس بشامل را اضافه کنید. مواد را به آرامى مخلوط کرده و در داخل ظرف پیرکسى که از قبل چرب شده ریخته و صاف کنید.
سپس مواد گوشتى را روى ماکارونى ریخته و مجدد صاف کنید و سطح مواد گوشتى را با پنیر بپوشانید.
پیرکس را در فرى که از قبل روى ٢٠٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار داده و به مدت نیم ساعت یا تا زمانى که پنیر ذوب شده و طلایى شود، بپزید.
ماکارونى را بعد از پخت با چاقوى تیزى برش زده و به دلخواه با جعفرى ریز خرد شده یا گوجه گیلاسى تزیین کنید.
سایت عالی دارید