دستور پخت ماهی لیمویی

طرز تهیه ماهی لیمویی

مواد لازم : برای ۴  نفر

ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت 600 گرم
گشنیز تازه خرد شده یک چهارم فنجان
نمک و فلفل به‌میزان لازم
کره آب شده یک قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده یک قاشق مرباخوری
روغن به میزان لازم
آبلیمو یک قاشق غذاخوری

روش تهیه :

ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --