دستور پخت لقمه بادمجان و پنیر

لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

بادمجان یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله شما را با یک پیش غذای سریع و خوشمزه ای که با بادمجان و پنیر درست می شود آشنا می کنیم.

مواد لازم برای لقمه بادمجان و پنیر

بادمجان : 1 عدد بزرگ
روغن زیتون : 2 الی 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ورقه شده : 2 الی 3 عدد
پنیر پارمزان : ½ فنجان
حبه سیر : 2 عدد خرد شده
سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
سبزیجات تازه معطر : به مقدار کافی
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه بادمجان و پنیر

گوجه فرنگی و بادمجان را کاملا شسته و خشک کنید.

با چاقوی تیز بادمجان ها را ورقه ورقه کرده و درون کاسه بزرگی بریزید

روی ورقه های بادمجان روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.

ورقه های بادمجان را درون گریل برقی برای 5 دقیقه گریل کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید ورقه های بادمجان را سرخ هم کنید.

سس مایونز، پنیر پارمزان، حبه سیر خرد شده و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

بادمجان های گریل شده را درون بشقاب سرو بگذارید.
روی هر کدام از برش های بادمجان گریل شده، یک برش گوجه فرنگی قرار دهید.

روی گوجه فرنگی ها مخلوطی از پنیر پارمزان و سس مایونز بریزید. در انتها روی بادمجان ها را با سبزی های معطر تزیین کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت لقمه بادمجان و پنیر " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --