دستور پخت لازانیا

طرزتهیه لازانیا

موادلازم : برای 4 الی 6 نفر

گوشت چرخ کرده 0/5 کیلو
پیاز 2 عدد
ادویه 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی نصف استکان
هویج رنده شده یک چهارم استکان
فلفل دلمه ای 1 عدد
لازانیا یک بسته
پنیر پیتزا رنده شده 2 استکان
نخود فرنگی نصف استکان
قارچ خرد کرده 1 استکان

طرز تهیه :

گوشت و پیاز رنده شده را خوب سرخ کنید . نخودفرنگی را بپزید.هویج رنده شده و قارچ و فلفل دلمه را سرخ کنید و همه مواد را جز پنیر با هم مخلوط کنید.وبگذارید روی حرارت کم بپزد.

آب را در قابلمه بزرگی جوش بیاورید . نمک و یک نوک قاشق روغن بزنید . وقتی آب جوش آمد ، تکه های لازانیا را در آن بیندازید . مراقب باشید خمیرها به هم نچسبند . پس از آن که خمیر نرم شد ، در ظرف نسوز یا پیرکس ، ابتدا کمی از آب مایه لازانیا بریزید ، یک ردیف خمیر بچینید . رویش مایه لازانیا بریزید و پنیر بپاشید و لایه لایه تا آخر ادامه دهید . در حرارت 180 درجه فر مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید . روی حرارت کم هم می شود لازانیا را پخت .

یک دیدگاه برای " دستور پخت لازانیا " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --