صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت كوفته ساندويچی

دستور پخت كوفته ساندويچی

كوفته ساندويچی

در یک کاسه کوچک فلفل، تخم کرفس و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید . نیمی از پیاز را با گوشت به خوبی مخلوط کنید بقیه پیاز را با سس باربيکیو به خوبی هم بزنید

مواد لازم

۲ قاشق غذا خوری ادویه فلفل
یک قاشق چایخوری تخم کرفس
یک دوم قاشق چایخوری نمک
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز خرد شده
یک فنجان سس باربیکیو
کمی زنجبیل
۸ عدد نان ساندویچی همبرگری
چند ورقه انبه

طرز تهیه

در یک کاسه کوچک فلفل، تخم کرفس و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید . نیمی از پیاز را با گوشت به خوبی مخلوط کنید بقیه پیاز را با سس باربيکیو به خوبی هم بزنید و زنجبیل را اضافه کنید.مخلوط گوشت و پیاز را روی حرارت ملایم درون تابه به آرامی بپزید و سپس ادویه را روی آن بپاشید و سس باربیکیو را روی آن بریزید و مخلوط تهیه شده را درون نان ساندویچی قرار دهید و چند ورقه انبه روی آن بگذاريد.

محتویات:

۴۴۲ کالری
چربی ۲۰ گرم
۹۸ میلی گرم کلسترول
۹۷۱ میلی گرم سدیم
۴۱ گرم کربوهیدرات
۱۷ گرم قند
۳ گرم فیبر
۴۱ گرم پروتئین
۱۶ واحد ویتامین ث
۹واحد کلسیم
۲۸ واحد آهن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *