صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت كالزونه ، غذای ایتالیایی

دستور پخت كالزونه ، غذای ایتالیایی

كالزونه ، غذای ایتالیایی

يكى از پر طرفدارترين غذاهاى ايتاليايى كالزونه است . طرز تهيه اين غذا بسيار ساده است و براى ميز شام شما گزينه بسيار مناسبى است.

مواد لازم:

۷گرم:مخمر

نصف قاشق چایخوری:شكر

آب ولرم: ۱۸۰ میلی لیتر

۳۰۰ گرم :آرد سفید

یك قاشق غذاخوری :شیر

۲ قاشق غذاخوری :روغن زیتون

۱۵۰ گرم:سوسیس یا كالباس

یك عدد متوسط :پیاز خرد شده

یك حبه:سیر خرد شده

یك قاشق غذاخوری :ریحان خرد شده

یك قاشق غذاخوری :گوجه فرنگی خرد شده

۲ قاشق سوپ خوری :زیتون خرد شده

۱۰۰ گرم:پنیر موزارلا

به مقدار لازم:نمك

طرز تهیه :

سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یك دقیقه تفت می دهیم.

سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنك شود

مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار می دهیم

خمیر را به دو قسمت تقسیم كرده وآن را پهن می كنیم ،دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد كالزونه پر كرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.

سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می كنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می كنیم در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و يا با چاقو برش هاى كوچكى روى سطح دهيد وسپس در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *