دستور پخت قیمه پلو

طرز تهیه قیمه پلو

آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای 4 نفر :

 رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذا خوری
 گوشت چرخ کرده 300 گرم یا 1 بسته
 لپه 1-2 پیمانه
 پیاز 1 عدد
 گرد لیمو 1-2 قاشق چای خوری
 سیب زمینی بزرگ  1 عدد
 زعفران آب کرده به میزان لازم  
 ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ) به میزان لازم  
برنج 4 پیمانه
روغن یا کره به میزان لازم

طرز تهیه قیمه پلو :
گاهی آدم هوس قیمه می کند و عجله هم دارد و وقت هم ندارد … قیمه پلو یک غذایی است که مزه اش خیلی نزدیک قیمه است . جزو پلوهای مخلوط حساب می شود و معمولا با گوشت چرخ کرده درست می شود . می شود از گوشت تکه ای هم در قیمه پلو استفاده کرد .

اول برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید  تا با هم سرخ شوند .

داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم . این مواد با هم خوب باید تفت بخورند.

حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .
گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل 1-2 قاشق چایخوری باشد .

اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد.
اما من کته ای داخل پلوپز گذاشتم. مواد را با برنج مخلوط کردم و گذاشتم داخل پلوپز. بگذارید یک 15 دقیقه ای از پخت پلوپز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید.

زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن کره و زعفران آب کرده بریزید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --