دستور پخت فیش برگر

طرز تهیه فیش برگر

ماهی باید به سرعت مصرف شود. حداکثر مدت نگهداری ماهی در فریزر دو ماه است. بیایید این بار دل به دریا بزنید و به جای سرو ماهی به روش سنتی – یعنی سرخ کرده همراه با سبزی پلو – یک راه متفاوت و جذاب برای تهیه آن انتخاب کنید. بدون شک با این کار خانواده تان را شگفت زده می شوند. شک نکنید بهترین برگر ماهی را شما طبخ می کنید و بچه ها عاشق طعم آن می‌شوند.

مواد لازم برای فیش برگر برای 4 نفر :

 فیله قزل آلا  200 گرم
 شیر 200 میلی لیتر
پیازچه ساطوری چهار عدد
 سیب زمینی آبپز 200 گرم
سس مایونز یک قاشق چایخوری
تخم مرغ کوچک یک عدد
پودر نان خشک 25 گرم
آرد ذرت یا آرد سفید چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه فیش برگر :

ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید.

ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیب‌زمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.

مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیش برگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --