دستور پخت فلافل نخودفرنگی

طرز تهیه فلافل نخودفرنگی

مواد لازم برای فلافل نخودفرنگی :

 نخود فرنگی 300 گرم
سیر 2 حبه
 سیب زمینی پخته متوسط یک عدد
 شوید خشک  یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
آردسوخاری به اندازه اینکه مواد به غلظت فلافل برسد
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه مخصوص فلافل به مقدار لازم

طرز تهیه فلافل نخودفرنگی :

ابتدا نخود فرنگی را بخار پز کنید. (من از  نخود فرنگی خشک استفاده کردم و مثل سایر حبوبات با آب پختم.) و به همراه سیب زمینی پخته و سیر بوسیله گوشتکوب برقی یا میکسر، میکس کرده و تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل و شوید اضافه کرده و مخلوط کنید آرد سوخاری را در آخر بیافزایید کم کم تا زمانی که موادتان به شکل خمیر نرمی و کمی روان دربیاید (برای من تقریبا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری مصرف شد) تا بوسیله قالب فلافل براحتی گرد، قالب بزنید.

روغن فراوان را در تابه گود ریخته و بگذارید حسابی داغ شود البته با شعله متوسط. و فلافل های نخودفرنگی را در آن سرخ کنید و بعد برگردانید طرف دیگر آن را هم سرخ کنید. لحظه ای غافل نشوید تا فلافل ها نسوزد و به عنوان یک شام سبک با سبزیجات دلخواهتان سرو کنید.

نکته برای پخت فلافل نخود فرنگی :

اندازه های داده شده را کم یا زیاد نکنید زیرا در این صورت فلافل ها داخل ماهی تابه وا می روند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --