پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت شامی رودباری

دستور پخت شامی رودباری

طرز تهیه شامی رودباری

آماده سازی : 30 دقیقه 
پخت : 30 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری برای 5 نفر :

 گوشت گوساله چرخ شده  300 گرم
 پیاز متوسط 2 عدد
 سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) به میزان لازم
روغن زیتون  به میزان لازم
گلپر پودر شده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه شامی رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم.

پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.

گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.

(روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --