دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با سس مخصوص به سبک لاتین

سیب زمینی سرخ کرده با سس مخصوص به سبک لاتین

سیب زمینی سرخ کرده یکی از پیش غذاهای مورد علاقه مردم در سراسر جهان است. این بار سیب زمینی سرخ کرده را به سبک لاتین و با یک سس مخصوص درست کنید

یک پیش غذای شیک با سیب زمینی سرخ کرده درست کنید

مواد لازم برای سیب زمینی سرخ کرده به سبک لاتین

سیب زمینی خلالی : 4 تا 5 عدد
هات داگ : 4 عدد
روغن و نمک برای سرخ کردن : مقداری

مواد لازم برای سس مخصوص

تخم مرغ : 1 عدد
پیاز سفید خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه : 4 قاشق غذاخوری
روغن افتابگردان : 4/3 تا 1 فنجان
شیر : 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده : 8 عدد
نمک : مقداری
فلفل قرمز چیلی : 2 عدد خرد شده و بدون دانه
سس قرمز تند : مقداری
سبزی معطر مانند گشنیز : مقداری خرد شده

شیر، تخم مرغ، پیاز خرد شده ( نصف مقدار )، آب لیموی تازه ( نصف مقدار )، گوجه فرنگی ( نصف مقدار )، روغن آفتابگردان، سس قرمز تند و فلفل قرمز چیلی را درون مخلوط کن کاملا میکس کنید.
مقداری نمک به آن اضافه کنید.

سیب زمینی ها خلالی خرد شده را درون آب خیس کرده و درون روغن کاملا سرخ کنید.

هات داگ ها را از وسط به دو نیم کرده و بالای هر کدام را یک برش + مانند بزنید.
هات داگ ها را مانند سیب زمینی ها درون روغن سرخ کنید.

سس آماده شده را درون لیوان ها بریزید.
سیب زمینی های سرخ شده را درون لیوان ها کاملا درون سس قرار دهید
هات داگ ها را روی سیب زمینی ها قرار دهید.

آبلیموی تازه، نصف پیازها و گوجه فرنگی های باقی مانده، را با هم مخلوط کنید. مقداری سبزی های معطر مانند گشنیز خرد شده را روی مخلوط گوجه و پیاز ریخته و با کمی نمک طعم دار کنید.

این مخلوط را روی سیب زمینی ها قرار دهید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با سس مخصوص به سبک لاتین " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --