دستور پخت سیب زمینی اسپایسی

سیب زمینی اسپایسی

● مواد لازم:

روغن آفتاب گردان ۴ قاشق غذاخوری
دانه خردل سیاه ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل یک قاشق چای خوری
دانه زیره ۴ قاشق مرباخوری
دانه کنجد ۲ قاشق مرباخوری
برگ بو ۸ دانه
پودر زیره ۲ قاشق مرباخوری
پودر گشنیز ۲ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
سیب زمینی پوست کنده و آب پز شده به شکل مکعب ۵۰۰ گرم
برگ خرد شده گشنیز ۶ قاشق غذاخوری
دانه انار ۴ قاشق غذاخوری
لیمو یک عدد
نمک به مقدار لازم

 

● طرز تهیه:

روغن را در ماهیتابه ای مناسب داغ کنید و سپس دانه خردل، پودر فلفل، دانه زیره، دانه کنجد و برگ بو را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.

پودر زیره، گشنیز و زردچوبه و سیب زمینی را اضافه و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت دهید.

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، گشنیز تازه، دانه انار، آب لیمو و نمک را اضافه و با نان و یا بدون نان سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --