دستور پخت سوپ گردو و خامه

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که می توانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

مواد لازم برای سوپ گردو و خامه :

 آب مرغ  4 الی 5 پیمانه
 سیر ریز خردشده  یک حبه
 پیازچه ریز خردشده یک عدد
گردو خرد شده یک پیمانه
جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم کرم:

 کره  2 قاشق سوپخوری
آرد  2 قاشق سوپخوری
 خامه  100 میلی متر
جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

برگ گشنیز تازه یک الی 2 عدد
 گردو خرد شده  به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گردو و خامه :

آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

برای تهیه کرم، کره را در ظرفی  مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --