دستور پخت سوپ میسو

سوپ میسو

این سوپ خوشمزه ژاپنی حاوی 41 کالری و 10 گرم کربوهیدرات بوده و عاری از چربی است. این غذای لذیذ منبع عالی از آنتی اکسیدان‌های مختلف است. این سوپ با ویتامین‌های مختلفی همچون ویتامین B6 ، رویبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک غنی شده است .

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

زمان آماده سازی تا پخت: کمتر از ۴۵ دقیقه

مواد لازم:

برای داشی (مایع سوپ)

هشت پیمانه آب

۲ نوار کونبو (جلبک دریایی)

۳ عدد قارچ خشک شده

زنجبیل تازه‌ی خرد شده

برای سوپ میسو:

یک پیمانه از مایع سوپ (داشی)

نصف پیمانه برنج قهوه‌ای

۲۲۶ گرم رشته فرنگی یا نودل

دو حبه سیر خرد شده

۱۴ گرم قارچ

۶ الی ۸ برگ کلم پیچ خرد شده

زنجبیل تازه خرد شده

۱۹۸ گرم توفوی (پنیر لوبیا) خرد شده

۳ الی ۴ عدد پیاز تازه‌ی خرد شده

طرز تهیه:

۱. برای تهیه‌ی داشی (مایع سوپ): ابتدا یک ظرف بزرگ را با آب پر کنید و کونبو، قارچ خشک شده و زنجبیل را به آن بیفزایید. حرارت متوسط را روشن کنید و اجازه دهید این مواد قبل از جوشیدن آب، کمی بپزد. حرارت را خاموش کنید و کونبوها، زنجبیل و قارچ‌ها را خارج کنید.

۲. برای سوپ میسو: در حالیکه داشی هنوز گرم است، یک پیمانه از آن را برارید.

۳. در یک ظرف جداگانه، نودل و یا رشته فرنگی را بر اساس دستور تهیه، آماده نمایید.

۴. داشی را روی حرارت متوسط کمی گرم کنید و سپس سیر، کلم پیچ، قارچ، زنجبیل و توفو را به آن بیفزایید. سپس اجازه دهید کلم‌ها نرم شود. برای اینکار تقریبا ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان نیاز است.

۵. نودل‌ها را در یک کاسه قرار دهید و سوپ میسو را روی آن بریزید. شما می‌توانید پیاز را روی آن سرو کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت سوپ میسو " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --