صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار

دستور پخت سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار

سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار

آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت

مواد لازم : برای 8 نفر

 لوبیا قرمز (از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد)  1 فنجان
برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد)  4 قاشق سوپخوری
پوست نارنگی  1 عدد
آب  1 و نیم لیتر
 نبات 100 گرم
نمک کمی
شیر نارگیل  اختیاری

طرز تهیه :
1. لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود.

2. نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
3. شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --