صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت سوپ سبزیجات

دستور پخت سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات

هنگامیکه این سوپ لذیذ و مملو از ویتامین را بخورید ذره ای هم احساس پشیمانی از پخت آن نخواهید کرد. این سوپ شامل کلم، اسفناج، تره فرنگی و کدو سبز است و تنها ۹۰ کالری می‌باشد.

زمان پخت: ۳۵ دقیقه

مواد اولیه : برای ۸ نفر

تره فرنگی تمیز شده
۲ عدد
کرفس ریز خرد شده
۲ ساقه
سیر قیمه قیمه شده
۲ عدد
روغن زیتون
۱ قاشق سوپ خوری
آب مرغ ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده با ریحان، نمک و پونه کوهی به مقدار لازم
کلم خرد شده ۴ پیمانه
کدوی متوسط خرد شده ۲ عدد
بچه اسفناج ۱۵۰ گرم
جعفری ریز خرد شده(یا ریحان) ۲/۱ پیمانه
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه :

در قابلمه‌ای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود ۱۰ دقیقه (تا وقتی که تغییر رنگ نداده است) تفت می‌دهیم.سپس کدو سبز، گوجه فرنگی و کلم پیچ به اضافه ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه می‌کنیم.می‌گذاریم تا به جوش آید، شعله را کم کرده تا ۵ دقیقه آهشته بجوشد مقداری از اسفناج را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *