دستور پخت سوپ بادمجان

طرز تهیه سوپ بادمجان

مواد لازم :

 بادمجان  چهار عدد
 كره  سه قاشق غذاخوري
 زنجبيل تازه  يك عدد
 سيرخردشده  چهارحبه
 پودر فلفل‌قرمز تند  يك قاشق چايخوري
گوجه‌فرنگي دو عدد
آب چهار ليوان
پياز خرد شده يك عدد
نمك و پودرفلفل‌سياه به مقدار لازم

طرز تهیه طرز تهیه سوپ بادمجان :
بادمجان را به صورت راه ‌راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.

بعد، گوجه‌ فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آن‌گاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگي افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجان‌ها كاملا بپزند.

مي‌توان در اين سوپ، از قارچ خرد شده نيز استفاده ‌كرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --