دستور پخت سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

مواد لازم برای سوپ اسفناج و پاستا :

 پیاز 1 عدد متوسط
 هویج  1 عدد مکعبی خرد شده
 کرفس 2 شاخه خرد شده
سیر  2 حبه تپل ریز خرد شده
فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری
قارچ 4 عدد خرد شده
نمک به مقدار لازم
ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
رزماری،پونه کوهی،آویشن مخلوطی از هر سه 1 قاشق چایخوری
اسفناج کوچک (بیبی) یک دسته
پاستا نیم پیمانه
پنیر پارمزان به مقدار لازم
خامه رقیق به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا :

پیاز را خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدهید تا سبک شود بعد سیر- کرفس و هویج – قارچ مکعبی خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت بدهید در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز شود.

بعد ادویه ها را اضافه و تفت بدهید آب سبزیجات را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا را اضافه کنید.

وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید. موقع سرو روش پنیر پارمزان و خامه بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --