دستور پخت سوسیس مرغ

طرز تهیه سوسیس مرغ

شاید تا قبل از این کمتر سوسیس و کالباس استفاده می کردید چون نمی دانستید از چه موادی تهیه می شود، اما ما امروز به شما سوسیس مرغ خانگی را آموزش می دهیم تا با آرامش خاطر آن را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

گوشت سینه مرغ ۵۰۰ گرم

سیر ۳ حبه

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۵۰ گرم

آرد ۷۵ گرم

شیرخشک ۱۵ گرم

آب ۵۰ گرم

پودریخ ۵۰ گرم

اسانس دود ۲ قطره

ادویه مخصوص:

پودر خردل ۴/۱ قاشق چای خوری

میخک   ۱ عدد

فلفل سفید ۲/۱ قاشق چای خوری

فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چای خوری

پودر سیر ۱ قاشق چای خوری

پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری

پودر زنجبیل ۲/۱ قاشق چای خوری

پودر هل ۴/۱ قاشق چای خوری

آویشن ۳/۱ قاشق چای خوری

دارچین ۴/۱ قاشق چای خوری

پاپریکا ۴/۱ قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز ۴/۱ قاشق چای خوری

نمک ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا سینه یا فیله مرغ را به همراه سیر و روغن مایع، نمک و تمامی ادویه‌ها داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت ۵ دقیقه همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم در حین این مرحله آب و یخ را به مواد اضافه می‌کنیم و مجدد دستگاه را روشن می‌کنیم سپس پودر شیرخشک را به همراه یک عدد تخم مرغ و شکر و آرد و پودر پنیر پارمیزان و در صورت دلخواه ۲ قطره اسانس دود را به مواد اضافه کرده و مجدد با هم مخلوط می‌کنیم بعد از یک قیف پلاستیکی استفاده کرده مقداری از مواد را داخل قیف ریخته و داخل کاور سوسیس می‌ریزیم اکنون حدود ۴۰ تا ۵۰ سانت نخ نسوز را بریده و ابتدای کاور را گره می‌زنیم یا با نخ محکم می‌کنیم و انتهای رول را باز می‌گذاریم تا فضای لازم را داشته باشیم به اندازه‌های دلخواه رول را قطعه قطعه لوله کرده و با نخ نسوز می‌بندیم اکنون درون قابلمه آب را جوش آورده و روی آن یک آبکش می‌گذاریم به طوری که از سطح آب بالاتر قرار بگیرد و سوسیس‌ها را درون آبکش گذاشته و در قابلمه را می‌بندیم و تقریبا بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا کاملا بخارپز شوند (می توانید از دستگاه بخار پز هم استفاده کنید) پس از آن سوسیس‌ها را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم و بعد استفاده می‌کنیم.

یک دیدگاه برای " دستور پخت سوسیس مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --