دستور پخت سمبوسه پیتزایی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

برای تهیه یک فینگر فود ترد و خوشمزه مخصوص مهمانی و تولد با خبربانو همراه باشید.

موادلازم:

خمیر یوفکا… به مقدار لازم
قارچ… ۱۵۰ گرم
ژامبون یا سوسیس… ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای… ۱ عدد
سیب زمینی پخته… ۱ عدد
جعفری… نصفه پیمانه
نمک و فلفل و آویشن

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی را بپزید سپس نگینی خرد کنید در یک تابه قارچ را خرد کرده در کمی کره تفت دهید تا آب آن جمع شود قارچ را با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت دهید که سیاه نشود سپس به آن سوسیس خرد شده و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و در آخر سیب زمینی خرد شده نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده را هم اضافه کنید بگذارید مواد کاملا خنک شود بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه استفاده کنید و مواد را به صورت سه گوش بریزد و بپیچید لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبد بعد در روغن داغ سرخ کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت سمبوسه پیتزایی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --