صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت ساندویچ مرغ و پنیر

دستور پخت ساندویچ مرغ و پنیر

ساندویچ مرغ و پنیر، یک ناهار عالی برای مادرانی که دانش آموز دارند

درست کردن ناهار برای دانش آموزان یکی از مسائلی است که بیشتر مادران با آن درگیر هستند. در این مقاله طرز تهیه یک ساندویچ را به شما آموزش می دهیم که یک ناهار عالی برای فرزندتان است.

مواد لازم برای ساندویچ مرغ و پنیر

سینه مرغ پخته شده : ۱ عدد ریش ریش شده
قارچ : خرد شده : ۵ عدد متوسط
فلفل دلمه خرد شده : ۱ عدد
پیاز خلالی : ۱ عدد بزرگ
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
سس مایونز : ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ : ۱ فنجان
نمک، زردچوبه، ادویه، روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر

ابتدا پیازهای خلالی را تفت دهید.
پیازها که کمی سبک شد ادویه، نمک و زردچوبه را اضافه کنید.
فلفل دلمه ای را اضافه و تفت دهید.
بعد از تفت خوردن فلفل دلمه ای، قارچ را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
بعد از تغییر رنگ قارچ ها پنیر پیتزا را اضافه کرده و صبر کنید تا پنیر پیتزا آب شود.
سس مایونز و آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. کمی صبر کنید تا آب مرغ بخار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *