دستور پخت ساندویج مرغ با سس مخصوص

طرز تهیه ساندویج مرغ با سس مخصوص

معمولا ساندویچ طرفداران زیاد دارد و از جمله طرفدارهای همیشگی آنها هم بچه ها هستند، پس بهتر است ساندویچ هایی برای آنها درست کنیم که علاوه بر خوشمزگی سالم هم باشند مثل این ساندویچ مرغ که با یک سس مخصوص درست میشود و خبری از سوسیس و کالباس هم در آن نیست.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

 ۱ عدد سینه مرغ

۸ عدد نان باگت کوچک

۳ قاشق غذاخوری پر سس مایونز

۱ قاشق غذاخوری سرخالی سس خردل

۴ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز

۱ قاشق مربا خوری پودر پاپریکا

۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ

۲۰ گرم کره

گوجه فرنگی به مقدار لازم

خیار شور به مقدار لازم

۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

 برای تهیه این ساندویچ ابتدا باید مرغ رو بپزیم پس سینه مرغ رو با پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه و ۲ لیوان آب میپزیم. بعد پختن مرغ آبش را کنار بگذارید تا بتوانید در تهیه انواع سوپ ازش استفاده کنید.

حالا مرغ پخته رو ریش ریش میکنیم و زعفران، کره، نصفی از کل مقدار فلفل قرمز و نصفی از مقدار پاپریکارو اضافه میکنیم.

مواد رو با هم تفت میدیم تا مرغ خوب مزه بگیرد و خوش طعم بشود. در صورت نیاز میتوانید کمی نمک هم به مرغتان بزنید.

حالا خیار شور و گوجه فرنگی رو به اندازه دلخواه خرد کنید.

برای تهیه سس خوشمزه این ساندویح هم کافیست سس مایونز، سس خردل، جعفری خرد شده، مابقی پودر فلفل و مابقی پودر پاپریکارو خوب با هم مخلوط کنید. داخل نون بگذارید و سرو کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت ساندویج مرغ با سس مخصوص " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --