دستور پخت سالاد نودل آسیایی

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی

مواد لازم برای سالاد نودل آسیایی :

کدو سبز ۳ تا ۴ عدد
 نمک نصف قاشق چایخوری
 کاهو پیچ قرمز خرد شده یک و نیم فنجان
 هویج بزرگ رنده شده ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف یک فلفل
پیازچه به صورت اریب خرد شده ۲ عدد
گشنیز خرد شده نصف فنجان

مواد لازم برای سس :

* سرکه برنج چاشنی دار شده  یک سوم فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد  یک و نیم قاشق چایخوری
 سیر خرد شده یک حبه
تکه های فلفل قرمز مقداری

* سرکه برنج چاشنی دار، سرکه ای است که با نمک، فلفل و شکر مزه دار شده است. اگر از سرکه برنج ساده استفاده می کنید باید آن را مزه دار کنید.

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی :
با استفاده از یک خرد کن رشته ای یا خرد کن های مخصوص سبزیجات، از کدو نودل درست کنید. شما باید ۵ تا ۶ لیوان نودل کدو داشته باشید. نودل های آماده را در یک صافی ریخته و روی یکه کاسه قرار بدهید و روی آن نمک بپاشید. اجازه بدهید رطوبت اضافی نودل ها از بین برود و در همین حین به سراغ آماده کردن سبزیجات دیگر بروید.

نودل های کدو را در یک کاسه بزرگ ریخته و کاهو، هویج، فلفل دلمه، پیاز و گشنیز را به آن اضافه کنید.

یک کاسه متوسط برداشته و سرکه برنج را با روغن زیتون، روغن کنجد، سیر و تکه های فلفل قرمز خوب مخلوط کنید.

سس آماده شده را روی نودل های کدو و سبزیجات دیگر ریخته و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. پس از آماده شدن فورا آن را سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --