دستور پخت سالادی خوشمزه با آووکادو و مرغ

طرز تهیه سالادی خوشمزه با آووکادو و مرغ

این سالاد بی‌نظیر به لطف وجود پیازچه طعم فوق‌العاده‌ای دارد. همچنین سس لیموی تازه این سالاد یکی دیگر از دلایل طعم بی‌نظیر آن به شمار می‌رود. لازم به ذکر است از آنجایی که این سالاد حاوی پروتئین است، می‌توانید از آن به عنوان شام یا یک وعده غذایی استفاده کنید.

مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده و ریش شده ۲ عدد
آووکادو بزرگ ۲ عدد
دانه ذرت پخته شده ۱ پیمانه
گوشت تنوری خرد شده (به دلخواه) مقداری
پیازچه خرد شده ۱/۴ پیمانه
شوید خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ (به دلخواه) ۲ عدد

مواد لازم برای تهیه سس لیمو

آب لیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون طبیعی ممتاز ۳ قاشق غذاخوری
نمک دریا ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه:

سینه‌های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
آووکادو را پوست بگیرید و هسته آن را بیرون بیاورید.
آووکادو را به تکه‌های کوچک‌تر خرد کرده و به کاسه حاوی مرغ اضافه کنید.
در این مرحله یک فنجان ذرت پخته شده، یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده، گوشت تنوری خرد شده و دو قاشق غذاخوری شوید تازه را به مواد اضافه کنید.
تمامی مواد سس را در یک کاسه ریخته و تا زمانی که به‌طور کامل ترکیب شوند، هم بزنید.
سس را روی مواد سالاد بریزید و در صورت تمایل آن را با قطعات تخم‌مرغ پخته شده سرو کنید.

نکات مهم: در صورت تمایل می‌توانید به جای گوشت تنوری، از برش‌های کالباس یا سوسیس سرخ شده استفاده کنید. همچنین می‌توانید این سالاد را در نان ساندویچی یا نان پیتا سرو کنید. برای نگهداری باقیمانده این سالاد خوشمزه نیز کافی است روی سالاد را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید. جلوگیری از ورود هوا به درون سالاد، از قهوه‌ای و خراب شدن آووکادو جلوگیری می‌کند.

یک دیدگاه برای " دستور پخت سالادی خوشمزه با آووکادو و مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --