طرز تهیه رولت گوشت
رولت گوشت غذای لذیذی است که می توان برای مهمانی ها تهیه کرد برای آموزش این غذای خوشمزه با خبربانو همراه باشید:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده …۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده و اب گرفته …۱ عدد
تخم مرغ …۱ عدد
ارد نخودچی ..۲ قاشق غذاخوری
نمک فلفل زردچوبه…. به مقدارلازم
رب گوجه…۲ قاشق غذاخوری
آب…۳ لیوان
مواد داخل رولت:
زرشک، پیاز داغ، گردو خورد یا رنده شده
نوع و مقدار مواد میانی رولت سلیقهای است.
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز و یک عدد تخم مرغ و آرد نخودچی ونمک، فلفل وزرد چوبه خیلی خوب ورز میدهیم.سپس به مدت ۱۵ دقیقه در داخل یخچال استراحت میدهیم. بعد روی یک کیسه فریزر گوشت را پهن کرده و صاف میکنیم. سپس موادمیانی شامل زرشک وقارچ سرخ شده، فلفل دلمهای، مقدار کمی جعفری خورد شده یا جعفری خشک، به دلخواه میتوانید از پیاز داغ، گردوی رنده شده واگر طعم شیرین غذا را دوست دارید از هویچ رنده شده استفاده کنید.این مواد را روی سطح گوشت به صورت پراکنده پخش میکنیم.با کمک پلا ستیک زیر گوشت به آرامی گوشت را از یک طرف رول میکنیم.گوشت را به آرامی در داخل روغن انداخته ودوطرف آن را خوب سرخ میکنیم.سپس درون یک قابلمه مقداری روغن ریخته و رب را کمی تفت میدهیم و ۳ لیوان آب به آن اضافه میکنیم. سپس کمی نمک، ادویه دلخواه را میریزیم و میگذاریم تا بجوشد.زمانی که سس جوشید،سس اماده شده را روی گوشت سرخ شده میریزیم. در قابلمه را گذاشته. شعله را کم میکنیم و میگذاریم تا بجوشد (حداقل ۲۰ دقیقه) و آب آن غلیظ شود.
این غذا را میتوان بابرنج سرو کرد.
بامزه بود