صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت رشته پلو

دستور پخت رشته پلو

طرز تهیه رشته پلو

مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر

برنج 1 کیلو
گوشت 0/5 کیلو
رشته پلویی 0/5 کیلو
کشمش پلویی 0/5 کیلو
زعفران یک چهارم ق چایخوری
ادویه 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
خرما در صورت تمایل

طرز تهیه :

برنج را خیس کنید . گوشت را تکه تکه کنید و با پیاز بپزید . رشته را کمی با حرارت ملایم تفت بدهید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لای آن گوشت و رشته بگذارید و ادویه و زعفران بزنید . در صورت تمایل ، کشمش و خرما را سرخ و با این غذا صرف کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --