صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت راویولی

دستور پخت راویولی

راویولی

 

پیاز رانگینی خورد کرده تفت میدهیم.گوشت چرخ کرده پودر سیر نمک فلفل پودر سیر پودر آویشن و یک قاشق رب گوجه را اضافه می کنیم تا کمی جا بیفتد…

 

موادلازم برای تهیه ی خمیرراویولی:

زرده ی تخم مرغ                         ۳عدد

سفیده ی تخم مرغ                      ۱عدد

روغن مایع                                 ۲قاشق غذاخوری

شیر                                          ۳قاشق غذاخوری

آرد                                           به میزان لازم

نمک                                        به میزان لازم

نمک                                        به میزان لازم

 

موادلازم میانی راویولی:

گوشت چرخ کرده                       ۲۰۰ گرم

پیاز                                         یک عدد

پنیرپیتزا                                    ۵۰ گرم

رب گوجه                                  ۳قاشق غذاخوری

پودر آویشن و پودرسیر                 به میزان لازم

نمک، فلفل                               به میزان لازم

 

 طرز تهیه خمیر:

همه مواد بجز آرد با هم مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که به دست نچسبد. بعد می گذاریم دو ساعت بماند.

 

طرز تهیه مواد میانی:

پیاز رانگینی خورد کرده تفت میدهیم.گوشت چرخ کرده پودر سیر نمک فلفل پودر سیر  پودر آویشن و یک قاشق رب گوجه را اضافه می کنیم تا کمی جا بیفتد. بعد می گذاریم خنک شود .خمیر را با وردنه مانند نان لواش پهن کرده با قالبی گرد به اندازه دهانه استکان قالب زده .مقدار کمی گوشت وپنیر پیتزا وسط آن گذاشته وسر ان را جمع می کنیم .راویولی ها به این ترتیب می پیچیم .دو قاشق رب را با یک پیمانه اب مخلوط و ته ظرفی که راویولی ها را در آن چیده ایم میریزیم .در فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم تا طلایی شود.

راویولی را بسته به حوصله و سلیقه ی خود می توانید مثل قطاب یا چهار گوش هم بپیچید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *