دستور پخت ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید پس با خبربانو همراه باشید.

مواد لازم:

ذرت کنسروى (یا کیلویی) یک قوطى
کره یک قاشق غذاخورى
آویشن یک قاشق مرباخورى پر
قارچ تفت داده شده یا بخارپز یک لیوان
مایونز دو تا سه قاشق غذاخورى
پنیر پیتزا دو تا سه قاشق غذاخورى
نمک، پودر سیر و فلفل به میزان لازم
در صورت تمایل کمی جعفری

طرز تهیه:

اگه میخواید ذرت مکزیکیتون دقیقا مثل اون ذرتایى بشه که از بیرون میخرید باید یک نکته مهم رو بدونید و اون درست کردنش روى حرارت غیر مستقیمه! حالا باید چیکار کنید؟! خوب معلومه یک قابلمه رو تا نصفه آب کنید و یک کاسه پیرکس یا فلزى (مقاوم به حرارت) که اندازه دهانه قابلمه باشه روش بزارید. شعله رو زیاد کنید تا آب بجوشه و بعد شعله رو ملایم کنید. کاسه با بخار آب داغ میشه. اگه این روش براتون سخته یک شعله پخش کن روى شعله خیلى کم بزارید و بعد یک قابلمه روش بزارید و شروع به درست کردن ذرت مکزیکى کنید ولى روش اول نتیجه بهترى داره. حالا کره، ذرت (توى آبکش بریزید و آبشو جدا کنید) و قارچ تفت داده یا پخته رو در کاسه که روى قابلمست و حالا داغ شده بریزید و مخلوط کنید. روى کاسه رو بپوشونید و چند دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا گرم بشن. بعد آویشن، نمک، فلفل، پودر سیر و مایونز رو اضافه و مخلوط کنید و بعد از چند دقیقه پنیر رو اضافه کنید و هم بزنید. وقتى پنیر آب بشه ومواد حالت کشدار پیدا کنه، ذرت مکزیکى آمادست. میتونید کمى ژامبون هم در آخر اضافه کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت ذرت مکزیکی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --