صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت دلمه برگ مو با تن ماهی

دستور پخت دلمه برگ مو با تن ماهی

دلمه برگ مو با تن ماهی

پیاز را خرد کرده کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر خرد شده را به پیاز افزوده وکمی تفت دهید. تن ماهی را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس آن را خوب خرد کنید.

مواد لازم

برگ مو به مقدار لازم
تن ماهی یک قوطی
سیر ۲حبه
گوجه فرنگی ۲عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
جعفری نصف فنجان

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر خرد شده را به پیاز افزوده وکمی تفت دهید. تن ماهی را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس آن را خوب خرد کنید. پیاز و سیر تفت داده شده و آبلیمو را با تن ماهی مخلوط کنید. روی یکی از برگ موها از مواد بریزید سپس آن را بپیچید. سایر برگ موها را نیز به همین ترتیب آماده کنید. با استفاده از فرچه سطح برگ موها را به روغن زیتون آغشته کنید. دلمه را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد داخل طبقه وسط فر( که از قبل گرم کرده اید) قرار دهید. برای تزئین می توانید از گوجه فرنگی خرد شده و جعفری استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *