صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت دسر سیب و خامه

دستور پخت دسر سیب و خامه

طرز تهیه دسر سیب و خامه

مواد لازم برای دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی یک عدد
 کمپوت سیب  یک عدد
 خامه فرم گرفته  ۳۵۰ گرم

طرز تهیه دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید.

سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.

در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.

با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *