صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خورش گل کلم

دستور پخت خورش گل کلم

خورش گل کلم

۴-۵ قاشق روغن در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را ۱۰-۱۲ دقیقه در آن تفت بدهید . بردارید و کنار بگذارید …

مواد لازم :

گل کلم : ۵۰۰ گرم

پیاز : یک عدد

رب گوجه فرنگی ۱تا ۲ قاشق

آبلیمو ۲تا ۳ قاشق غذا خوری

ادویه ۲ قاشق چایخوری

زردچوبه و زعفران به میزان لازم

روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهيه :

۲-۳ قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید ، پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی و زرد چوبه یا زعفران ( حل کرده در اندکی آب داغ ) را اضافه کنید و یک چرخ بدهید . ۳ پیمانه آب بریزید ، شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را ۳ ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و ادویه بزنید .

۴-۵ قاشق روغن در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را ۱۰-۱۲ دقیقه در آن تفت بدهید . بردارید و کنار بگذارید .

۱۵ دقیقه پیش از کشیدن خورش گل کلم را روی خورش بچینید و آب لیمو را روی آن بدهید ؛ سپس در قابلمه را نیمه باز بگذارید و شعله را کم کنید تا گل کلم پخته شود و خورش جا بیفتد و به روغن بنشیند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *