طرز تهیه خورش کاری مرغ
برای تهیه این خورش به دلخواه می توانید از قارچ و یا فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید. ادویه های مختلفی را نیز می توانید بر اساس ذائقه خود بکار گیرید. در ادامه طرز تهیه این خورش را برای حداقل ۴ نفر برایتان در نظر گرفته ایم که امیدواریم از تهیه و میل کردن آن لذت کافی را ببرید.
مواد لازم:
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
شیره نارگیل یا ماست چیکده ۱ قوطی
روغن مایع به اندازه کافی
سیب زمینی ۲ عدد
پودر کاری ۳ ق. غذا خوری
جعفری خرد شده برای تزئین
زردچوبه به اندازه کافی
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه:
۱) در اولین مرحله باید پیازها را خرد کنید. ترجیحاً آن را به روش خلالی انجام دهید. حال نیاز به قابلمه دارید، آن را برداشته و روی شعله بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. زمانی که روغن داغ شد پیازها را شروع به تفت دادن کنید. باید پیازها کاملاً نرم و پخته شوند.
۲) همین که پیازها نرم شدند، کمی ادویه کاری و مقداری نیز زردچوبه به آن اضافه کنید. دوباره تفت دادن را ادامه دهید تا ادویهها به خورد پیاز بروند. حال به سراغ گوشتها رفته و آن را شستشو داده و سپس خرد نمایید.
۳) بعد از خرد کردن گوشتها آنها را به قابلمه بیفزائید. حال گوشت را بهمراه پیاز تفت داده و همین که حس کردید کمی رنگ گوشت تغییر (سرخ) کرده است، ۲ لیوان آب جوش به قابلمه بیفزائید. سپس درب قابلمه را قرار داده تا گوشت با شعله کم آرام آرام بپزد.
۴) حال به سراغ سیب زمینیها و قارچها رفته و آنها را پوست بگیرید و آنها را به قطعههای تقریباً درشت خرد نمایید. صبر کنید تا گوشتها کاملاً بپزند. وقتی این اتفاق رخ داد، قارچ و سیب زمینیها را به خورشت اضافه کنید. کمی هم شیره نارگیل به قابلمه بیفزائید.
۵) حال صبر کنید تا آب خورشت بخار شود و در واقع خورش باید به روغن و جا بیوفتد. بعد از جا افتادن میتوانید خورشت را با جعفری تزئین کنید. نکته قابل توجه اینکه خیلی از افراد دوست دارند تا این خورش را با ماست میل کنند. اگر میخواهید این کار را کنید. شیره نارگیل را از مواد اولیه حذف کنید و به جای آن ماست جکیده استفاده نمایید.
ممنون از تورینو