صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خورش قارچ با گوشت

دستور پخت خورش قارچ با گوشت

طرز تهیه خورش قارچ با گوشت

قارچ سرشار از مواد مغذی است و به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارد طرفدارهای زیادی پیدا کرده در این مطلب روش پخت خورش قارچ با گوشت چرخ کرده قلقلی را خواهید دید که بسیار خوشمزه و لذیذ است.

مواد لازم برای تهیه خورش قارچ

پیاز متوسط ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم معادل ۸ عدد متوسط
آرد: نصف قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۲
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک؛ فلفل؛ زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم

دستور پخت خورش قارچ با گوشت چرخ کرده

ابتدا قلقلی هامونو به اینصورت آماده می کنیم:
پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید، سپس با گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید. قلقلی‌ها را در مقداری روغن تفت داده و اجازه دهید سرخ شود.
سپس در قابلمه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کرده و در روغن تفت داده تا سبک شود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
قلقلی‌ها را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر تا جایی آب اضافه کنید که روی قلقلی‌ها را بپوشاند.

نکته: من ۳ لیوان اب اضافه کردم.
نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو عمانی‌ها را هم اضافه کنید.
بعد از به جوش آمدن آب خورش، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید آرام بپزد.
قارچ‌ها را ورقه‌ای خورد کرده با حرارت بالا سرخ کنید.
نکته: حرارت حتما باید زیاد باشد، چون اگر حرارت کم باشد قارچ آب بیشتری میاندازد و باعث سیاه شدن قارچ می شود.
ابتدا قارچ کمی آب می اندازد، ولی بعد از چند دقیقه آب قارچ تبخیر شده و شروع به سرخ شدن میکند.
وقتی قارچ‌ها کمی رنگ گرفتند و طلایی شدند یک قاشق مربا خوری آبلیمو و آرد را اضافه و مخلوط کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس قارچ‌ها را به خورش اضافه کرده و مخلوط کنید بعد از نیم ساعت خورش ما آماده است.
این مقدار خورش برای ۵ نفر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *