دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک

فسنجان یکی از خورشت های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای خورشت فسنجان با اردک :

 گردو 300 گرم
 روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
 اردک کوچک درسته 1 عدد
 شکر و نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار به میزان لازم
رب گوجه فرنگی تفت داده شده 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت فسنجان با اردک :
در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.

حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.

بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --