دستور پخت خورش غوره بادمجان

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان :

غوره بدون هسته ۱ پیمانه
بادمجان متوسط سرخ شده ۵ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
مرغ (سینه یا ران) ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد

 

طرز تهیه خورش غوره بادمجان :

ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید تا طلایی شود و به آن زردچوبه اضافه کنید و رب را به آن اضافه کنید تا در روغن کمی سرخ شود. مرغ را کمی سرخ کنید و سپس گوجه را نصف کنید و در روغن سرخ کنید و بعد غوره و ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد مرغ سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد. و در آخر گوجه سرخ شده و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورش یا هنگام سرو بر روی خورش قرار می دهیم، می شود به جای بادمجان از کدوی سبز هم استفاده کنید.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *