صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خورش‌ خلال‌ كرمانشاهی

دستور پخت خورش‌ خلال‌ كرمانشاهی

خورش‌ خلال‌ كرمانشاهی

پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید

مواد لازم:

گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
خلال بادام۲۵۰ گرم
زرشك سیاه :۲ قاشق غذاخوری
پیاز۳ عدد
زعفران آبكرده ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری
زردچوبه یك‌دوم قاشق مرباخوری
نمك و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.
در این مرحله بادام‌ها را شسته و كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید. بعد رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید و همراه با نمك و فلفل به خورش اضافه كنید. بعد از گذشت مدتی زرشك را به عنوان ترشی به خورش اضافه كنید و صبر كنید تا غذا جا بیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *