دستور پخت خورشت داود پاشا

طرز تهیه خورشت داود پاشا

خورشت داود پاشا یک غذای خوشمزه ترکی است این غذای ترکی بسیار خوشمزه را مطابق دستور زیر می توانید تهیه کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده… نیم کیلوگرم
پیاز رنده شده… 1 عدد
نعنا خشک … 1قاشق غذا خوری
رب انار ملس … 2قاشق سوپ خوری
آب … 1لیوان
کره… به مقدار لازم
نمک و فلفل … به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند . مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید.بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد. بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت خورشت داود پاشا " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --