طرز تهیه خورشت داود پاشا
خورشت داود پاشا یک غذای خوشمزه ترکی است این غذای ترکی بسیار خوشمزه را مطابق دستور زیر می توانید تهیه کنید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده… نیم کیلوگرم
پیاز رنده شده… 1 عدد
نعنا خشک … 1قاشق غذا خوری
رب انار ملس … 2قاشق سوپ خوری
آب … 1لیوان
کره… به مقدار لازم
نمک و فلفل … به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند . مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید.بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد. بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
خوشمزه