دستور پخت خوراک پارمسان

خوراک پارمسان


مواد لازم :

سينه مرغ دو عدد
پنير پارمسان 200 گرم
روغن مايع 100 گرم
آرد گندم نصف پيمانه
سس كچاپ 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا سينه مرغ را با بيفتك‌كوب به مقدار كم مي‌‌كوبيم و در نمك، فلفل و آرد گندم مي‌‌غلتانيم و در روغن سرخ مي‌‌كنيم تا طلايي شود. سپس پنير پارمسان را روي هر كدام قرار داده و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار مي‌‌دهيم. حدود 10 دقيقه زمان لازم است تا پنير سرخ شود، آن‌گاه از فر خارج كرده و با سس كچاپ تزئين مي‌كنيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --