دستور پخت خوراک مرغ و بروکسل

خوراک مرغ و بروکسل

شام امشب یک غذای ساده با پختی بی دردسر است. یک مرغ را با کره چرب می کنیم و آن را با سبزیجات تازه مانند پونه کوهی و آویشن، و همچنین مرزنجوش خشک شده و جعفری تفت می دهیم. سپس قبل از برشته شدن کلم بروکسل را در تابه می ریزیم.

آماده سازی

۲.۵ کیلو گرم مرغ
نمک و فلفل به اندازه
۱ دسته کوچک پونه کوهی تازه
۱ دسته کوچک آویشن تازه
۱ برش لیمو
۴ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذا خوری مرزنجوش خشک شده
۱ قاشق غذا خوری جعفری خشک
۹۰۰ گرم کلم بروکسل
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
لوازم: ریسمان آشپزخانه

دستور پخت

۱. ابتدا مرغ را تمیز کرده و محتویات داخل آن را خارج کنید. پس از خشک شدن مرغ آن را داخل ظرف قرار داده و فر را روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ سانتی گراد) قرار دهید.

۲. داخل مرغ را با نمک و فلفل سپس، خوشه‌های پونه کوهی و آویشن پرکنید. لیمو را با چاقو حلقه حلقه کنیدو آن را داخل مرغ قرار دهید.

۳. پا‌ها و بال‌های مرغ را با نخ به هم ببندید.

۴. دهانه‌ی حفره‌ی شکم مرغ را با نخ بطور کامل ببندید تا هنگام پخت آب محتویات داخل شکم مرغ بیرون نریزد.

۵. دور تا دور مرغ را با نخ محم کنید تا ران‌ها از تنه جدا نشود

۷. کل مرغ را به کره آغشته کنید.

۸. روی آن را به مقدار مورد نیاز نمک و فلفل بزنید.

۹. مرغ را برگردانده و قسمت زیر آن را نیز نکره زده و نمک و فلفل بپاشید.

۱۰. مرغ را فر با دمای در ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

۱۱. پس از آن مرغ را با ۳۲۵ ° F. (۱۶۰ سانتی گراد) به مدت ۴۰ دقیقه حرارت می‌دهیم.

۱۲. تابه را از فر خارج کرده و سپس با دقت قسمت سینه آن را چنگال بزنید تا از پخته دن آن مطمئن شوید.

۱۳. با یک قلمو مرزنجوش و جعفری تفت داده شده در روغن زیتون و نمک و فلفل را روی مرغ بمالید.

۱۴. کلم بروکسل را به تابه اضافه کنید.

۱۵. مرغ را به فر بازگردانید و ۴۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که سطح مرغ سرخ شود در دمای داخلی ۱۶۵ ° F. حرارت دهید. مطمئن شوید که بال‌ها و ران به خوبی بسته شده اند و به کف ظرف آویزان نشده اند.

۱۶. پس از پخته شدن ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شود.

مواد اولیه این غذا برای ۸ وعده می‌باشد که هر وعده شامل ۵۷۳.۱۷ کالری، ۴۰.۶g چربی، ۶.۸g کربوهیدرات خالص و ۴۳.۹۳g پروتئین‌ می‌باشد.

یک دیدگاه برای " دستور پخت خوراک مرغ و بروکسل " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --