دستور پخت خوراک مرغ ایتالیایی

خوراک مرغ ایتالیایی

مواد لازم :

گوشت مرغ 2 کیلو گرم
پیاز 4 عدد
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 فنجان
قارچ 1 فنجان
فلفل هندی 1 عدد
آرد سفید 0.5 فنجان
سیر 1 عدد
فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید . بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود. سپس آن را گرماگرم نوش جان کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --