خوراک مرغ ایتالیایی
مواد لازم :
گوشت مرغ | 2 کیلو گرم |
پیاز | 4 عدد |
روغن زیتون | 5 قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 فنجان |
قارچ | 1 فنجان |
فلفل هندی | 1 عدد |
آرد سفید | 0.5 فنجان |
سیر | 1 عدد |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید . بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود. سپس آن را گرماگرم نوش جان کنید .