صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خوراك كلم بروكسل

دستور پخت خوراك كلم بروكسل

خوراك كلم بروكسل

مواد لازم :

گوشت چرخ كرده گوساله يا مرغ یا گوسفند یک کیلو
هويج درشت ۲ عدد
كلم بروكسل ۱۰ الي ۱۲ عدد
نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
پياز داغ  يا يك عدد پياز ۲ قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذا خوري
سیر ۱ حبه

طرز تهيه :

معمولاً همه عادت كرده اند از كلم بروكسل براي تزئين استفاده كنند اما در اينجا من با استفاده از هويج و گوشت چرخ كرده تهيه يك خوراك فوري و خوشمزه از اين سبزي را برايتان مينويسم .

برگهاي پلاسيده كلم بروكسل را جدا كنيد وهويج را به شكل مورب حلقه حلقه كنيد ظرف  پر از آبي را روي شعله بگذاريد بعد از اينكه جوش آمد كلم بروكسل و هويج را در آب بريزيد و در آخر نمك بزنيدوصبر كنيد تا پخته شود .بعدگوشت چرخ كرده را با يك عددپياز خرد شده و سير و روغن زيتون كمي تفت دهيد سپس نمك و فلفل و زردچوبه و يك ليوان آب و رب گوجه فرنگي اضافه كنيدوزماني كه آب آن تبخير شد و گوشت پخته شد شعله را خاموش كنيد .

در اين هنگام امتحان كنيد هويج و كلم بروكسل نيز پخته است روي صافي بريزيد تا آب آن جدا شود بعدهويج ها را دايره وار به شكل گل آفتابگردان بچينيد و يك لايه گوشت در وسط آن وكلم بروكسل را در وسط اين گل بگذاريدکه يك تزئين ساده و زيبا و اشتها برانگيز شود. اين غذا ظرف ۳۰ دقیقه درست شده و يك غذاي فوري و خوشمزه است . دوستان دانشجو و افرادی که فرصت کمی برای تهیه غذا دارند این غذا را امتحان کنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --