صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خوراك ذرت و لوبیا آمریكایی

دستور پخت خوراك ذرت و لوبیا آمریكایی

خوراك ذرت و لوبیا آمریكایی

یكی از خوراك‌های ایده آل و اصیل او در این مطلب ضمیمه شده است. اسكوت پیكوك با روشی آسان و اصیل این خوراك را درست می‌كند. و دارای تركیباتی مثل، ذرت شیرین، لوبیای نازك، گوشت ران درشت، تكه كره و كرم و مواد انتخابی مثل گوجه فرنگی تازه، كدو، گیاهان بوته ای كه در منزل دارید

مواد لازم:

لوبیای تازه 2 فنجان
نمك پاك شده به میزان لازم
ذرت درشت 2 خوشه
روغن بدون نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
سس غلیظ یا(سس بشامل) 4/1 فنجان
گوشت ران ریز شده 4/1 فنجان

 

طرز تهیه :

1- لوبیای نازك را در یك ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. 1 قاشق چای خوری نمك اضافه كنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد كنید و به اندازه 30 تا 40 دقیقه بپزید تا این كه نازك و نرم شود. لوبیا‌های تغییر شكل داده را از صافی جداگانه رد كنید.

2- ذرت را پوست بكنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده كرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخ‌های آن پاك شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده كرده تا دانه‌های ذرت را از چوبش جدا كنید.

3- ماهی تابه را داغ كرده و كره را در آن بیندازید، زمانی كه آب شد و حباب زد، ذرت را اضافه كرده و برای 1 تا 2 دقیقه با نمك و فلفل تفت می‌دهیم، خوب كه تفت خورد لوبیا را اضافه كرده و برای 1 دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.

4- گوشت و سس را اضافه كرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را كم كنید. سپس غذا را به 8 قسمت كرده و سرو كنید.

    ارزش غذایی :

    – كالری 141

    – چربی 6 گرم

    – چربی‌های اشباع 4 گرم

    – كلسترول 20 میلی گرم

    – سدیم 246 گرم

    – كربوهیدرات 18 گرم

    – فیبر 3 گرم

    – پروتئین 5 گرم

    – ویتامین C 7%

    – كلسیم 2%

    – آهن 4%

    – در صد ارزش روزانه مبنی بر كالری 2000

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --