پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خمیر پیتزا ایتالیایی

دستور پخت خمیر پیتزا ایتالیایی

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

چیزهایی که در تهیه این خمیر مهم است که رعایت شود مخمر و رعایت اندازه هایی که داده شده و همچنین میزان آبی که در طرز تهیه خمیر پیتزا مصرف می شود. از آنجا که اصلیت این غذا ایتالیایی است، سس گوجه فرنگی قرمز رنگ، پنیر موزارلای سفید رنگ و ادویه جات سبز رنگ آن، نماد پرچم ایتالیا محسوب می شد.

مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی :

مخمر خشک فعال   یک ونیم قاشق سوپ خوری
    شکر   دو قاشق چای خوری
  آب گرم -100 تا 110 درجه فارنهایت     دو فنجان
 نمک     دوقاشق غذاخوری
 آرد    شش فنجان
روغن زیتون      دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی :

مرحله 1

در یک کاسه کوچک، ترکیب مخمر، شکر، آب را به آرامی هم بزنید تا حل شود و به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت کند.

مرحله 2

ابتدا ترکیب نمک و آرد را چند بار با هم خوب مخلوط می کنیم و بعد مخلوط مخمر و روغن زیتون را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.

مرحله 3

در این حالت خمیر چسبناکی بوجود می آید، کمی روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را از ظرف خارج کرده و خوب ورز می دهیم تا دیگه به دست نچسبد.

مرحله 4

خمیر را داخل یک ظرف قرار می دهیم و روی آن را با کیسه نایلونی می پوشانیم و می گذاریم در یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند.

سس ایتالیایی:

مواد لازم برای سس ایتالیایی :

پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری
 آب ولرم 1 لیوان
رب گوجه     200 گرم
ریحان   1/4 قاشق چایخوری
مرزنجوش (اختیاری) 1/4 قاشق چایخوری
پونه 1/4 قاشق چایخوری
پودر پیاز 3/4 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
عسل 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز 1/8 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس  پیتزا ایتالیایی :

برای تهیه سس پیتزا، در یک کاسه، رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر، پودر پیاز، پنیر پارمزان، پونه، (مرزنجوش)، ریحان، عسل، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.این مخلوط را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و سس آماده شود.

سپس سس پیتزا را بر روی خمیر پیتزا بمالید و پیتزا را به دلخواه خود آماده کنید.

 

نکاتی برای سس ایتالیایی :

منظور از جای گرم برای گذاشتن ظرف خمیر مایه بمدت 5 دقیقه در محیطی با دمای حدود 40 درجه می باشد که برای این کار می توانید مایکروفر را گرم کنید و سپس ظرف را درون مایکروفر به مدت 5 دقیقه قرار دهید، حتی می توانید آن را در کنار شوفاژ یا هر منبع گرمایی دیگری بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --