صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت حلیم بادنجان

دستور پخت حلیم بادنجان

طرز تهیه حلیم بادنجان

حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.

مواد لازم برای ۶ – ۵ نفر :

گوشت بی استخوان : نیم کیلو
بادنجان قلمی : ۱۲-۱۰ عدد
عدس : ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده : ۳ قاشق غذا خوری
كشك ساییده غلیظ : ۲ یا ۳ فنجان
گردوی چرخ شده : ۱٫۲ فنجان
زعفران ساییده : ۱٫۲ فنجان
سیر داغ : ۳ قاشق غذاخوری
نعناع داغ : ۳ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم .
سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.
بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم .
بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود.
سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا” له شود.
حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.
به تدریج كشك را به آن اضافه كرده و مرتبا” آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد .
روی حلیم را با كمی گردو، كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم .

نكات تغذیه ای :

حلیم بادنجان ، غذایی محلی و لذیذ است.
بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می كند .
پخته آن برای طحال و اخلاطی كه در آن جمع می شود سودمند است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *