صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت حليم گوشت وبرنج

دستور پخت حليم گوشت وبرنج

حليم گوشت وبرنج(غذای کمکی شیرخواران)

مواد لازم:

گوشت گوسفند يا مرغ 30 گزم
برنج 20 گرم معادل 2 قاشق غذاخوري
پیاز 5 گرم معادل يك چهارم پياز كوچك
شکر 4 گرم معادل 1 قاشق مرباخوري
کره 10 گرم معادل 1 قاشق مرباخوري پر

طرز تهيه :

ابتدا گوشت را با پياز بپزيد تاپخته شود سپس برنج رااضافه كرده تا كاملا بپزد وله شود وآب غذا كم شود. از روي شعله برداريد وبا گوشت كوب آنرا له كرده وكره را اضافه كنيد. موقع دادن غذا درصورت تمايل كمي شكر نيزاضافه كنيد.

ارزش غذايي حليم گوشت وبرنج (پخته شده با مقادير فوق):

1 (ميلي گرم) آهن 190 (كالري) انرژي
9 (ميلي گرم) كلسيم 6 (گرم) پروتئين
92(رتينول اكي والان) ويتامينA 10 (گرم) چربي
(ميلي گرم) ويتامينC 20  (گرم)

كربوئيدرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --